SiddhiVinayak – 98. epizoda – Sidi saznaje da joj je Savita dala krv!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 98. epizoda – Sidi saznaje da joj je Savita dala krv!

By  | 

SiddhiVinayak – 98. epizoda – Sidi saznaje da joj je Savita dala krv!
Šankar pita Sidi zašto je rekla da će on treba biti kažnjen. Sidi se vadi da je Vin to izgovarao dok je padao u nesvest, da je rekao da Šankar nije postupio dobro i da će biti kažnjen. Šankar pita zar je Vin stvarno to rekao. Sidi potvrdi. Šankar razočarano veli da mu Vin nije oprostio. Sidi ga lukavo pita šta mu to Vin nije oprostio. Šankar joj govori da pusti sada to i pita je kako je ona sada. Sidi odgovara da je dobro. Šankar joj kaže da je već dva puta spasila Vinov život. Neće joj reći “hvala”, ali ga može nazvati kad god joj bude nešto zatrebalo. Blagoslovi je i ode. Sidi kaže Pratimi da pogleda kakav je Šankar, nije priznao svoj zločin i Vin mu nikada neće oprostiti. Pratima savetuje Sidi da otkrije Vinu svoj identitet, ali Sidi ne želi da to uradi pre nego što kazni Šankara za njegovo zlodelo. Za sada će ta tajna ostati između njih dve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Veče je. Doktor proverava Vina i kaže mu da izgleda dobro. Ićiće na još jednu proveru i ako rezultati budu dobri – može kući. Manđiri zahvaljuje bogu. Tu dolaze Sidi i Pratima. Sidi se seti momenata iz detinjstva. Manđiri je pita kuda je odlutala. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site