Sila 44 epizoda,Boranu se oduzima titula age - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 44 epizoda,Boranu se oduzima titula age

By  | 

Boran
Boran I Sila veceraju.Sila se izvinjava Boranu sto je zbog nje izgubio status age.Boran joj kaze da nema zasto da se izvinjava I da u ona pruzila najvecu srecu,ljubav I prekrasnog sina.I da to ni za sta na svetu ne bi menjao.

Zinar je na terasi.Drzi sliku Merjem I kaze da je postaio agga.On kaze da zna da ona to ne bi zelela,I da nije zeleo ni on,ali da je na njega palo da spasi cast porodice.On kaze da je u teskoj situaciji,jer je sa jedne strane aga,a sa druge otac.Nastavlja,da je Dzihana poslao njoj I da zna da ce ga ona cuvati.Kaze da u je ostala snaja,postena I vredna I da sada kazu da se Dilever mora ozeniti sa njom.On tuguje za Merjem….

Dilaver je na grobu.Kaze bratu da mu donosi lepe vesti.On govori da je Boran izgubio status age I da je sada njihov otac aga.Dilaver kaze da si ti ziv,tebi bi pripala ta titula.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dilaver razgovara sa Ahmet agom.Ahmet mu govori da seljavci I dalje grade skolu za Borana kao da je I dalje aga I da to nije posteno.On nastavlja,da Zinar aga povodom toga nece nista preduzeti.Dilaver odlazi na gradiliste I tera radnike,govoreci da ovde vise nece raditi jer da Boran vise nije aga,vec Zinar.Seljaci odlaze.

Boran dobija poziv I kaze porodici da ima posla.Boran odlazi kod Zinara I pita ga sta znaci obustavka rada na izgradnji skole.Zinar mu kaze da ne moze tako razgovarati sa agom plemena I da se smiri.Boran odlazi na gradiliste I kaze da dolaze radnici iz Batmana.Boran kaze da se skola ne sme prestati graditi ni na trenutak.Nakon sto cuje da radnici mogu tek sutra doci,on se sam prihvata posla.Sila dolazi.Boran je iznenadjen.Sila mu govori da je cula da se obustavili radovi na izgradnji skole I da ne brine.Ona prilazi I pomaze Boranu.Radnici dolaze.

Zinar aga donosi odluku da Boran agu I Firuz agu izbace iz plemena Gendzo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site