Silsila Badalte Rishton Ka - 103. epizoda - Nandini i Kunal odluče da se venčaju!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 103. epizoda – Nandini i Kunal odluče da se venčaju!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 103. epizoda – Nandini i Kunal odluče da se venčaju!
Prevod: Maya.

Moli gleda snimak na ekranu i plače. Kunal je pogleda besno i kaže da one ne pričaju više zajedno i Moli je od nje zatražila tako veliku stvar dok je bila pijana. Moli plače i tvrdi da se stvarno ničega toga ne seća. Nandini potvrdi isto da je Moli bila pijana tada i da se ne seća. Kunal ih pogleda obe i buni se zar on ne može da ima svoju odluku, da li je ikada dao Moli nadu da će joj se vratiti nazad. Pita kako oni mogu da budu srećni zajedno kad se njihov srećan život već završio davno. Moli ga pita ima li ona prava na neku odluku. Kunal je pita kako mogu da budu srećni i kao pre posle ovoga svega što se ispodešavalo. Velika razlika je između Kunala sa kojim je pre živela i koga je volela, i između ovog danas Kunala. Moli ga pita da li je ona srećna danas. Puno je pokušavala, ali ne može da živi bez njega i puno ga voli još uvek. Kunal joj se izvini, ali vremena su prošla i ne mogu se vratiti više nikada. Ovaj Kunal voli samo Nandini, a njihov (Kunalov i Molin) razvod je za samo tri dana. Shvata da se ogrešio o nju i nije nikada želeo to, ali desilo se. Nandini ćuti i plače.
Kunal se okrene ka Moli: ,,Pokušaj da nam oprostiš. Tvoj bes i mržnja prema nama će da spali samu tebe u duši. Šta ako se tvoja kletva Nandini obistini i ona izgubi svoj život stvarno? Onda bi se večno kajala i krivila sebe za to!”
Moli odgovara da ona nije takva svetica da oprosti drugarici (Nandini) koja joj je otela muža i svu sreću. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site