Silsila Badalte Rishton Ka - 111. epizoda - Mišti dovodi kući Pari, Kunalovu i Nandininu ćerku!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 111. epizoda – Mišti dovodi kući Pari, Kunalovu i Nandininu ćerku!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 111. epizoda – Mišti dovodi kući Pari, Kunalovu i Nandininu ćerku!
Prevod: Maya.

Moli grli i ljubi svoju ćerku Mišti. Išan dolazi tu grleći Mišti takođe i donosi joj balone. Mišti ga zagrli i poljubi u obraze, a onda ga oslovi po nadimku (Popsy) i mahne mu. Ona naziva njega najboljim tatom na svetu. Moli kaže Mištinoj učiteljici da su došli po Mišti pošto je vremenska prognoza loša. Mišti odbija da ostavi samu svoju drugaricu tu i hoće da čeka dok joj ne dođu tu roditelji.
U kampu, Mišti upoznaje Moli i Išana sa Pari. Pari (Miština najbolja drugarica) se pozdravi sa njima, a onda se saplete i Moli je pridrži da ne padne. Moli ubeđuje Pari da neće da odu nikada dok joj roditelji ne dođu tu. Išan zove Radiku i obavesti je da čekaju ovde da dođu roditelji Mištine drugarice. Pričaju kako je Mišti baš kao njena majka – uvek je spremna drugima da pomogne. Išan kaže Radiki da uzme da pojede voće dok se oni ne vrate. Ova se složi i nasmeje.
Kasnije, Moli prokomentariše da je Parin otac izuzetno neodgovoran čovek čim je ostavio svoju ćerku samu tu. Pari odmah odgovara da se sigurno ne javlja pošto nema signala u putu inače je on najbolji tata na svetu. Moli joj se izvini i prihvata da joj je tata najbolji tata na svetu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site