Silsila Badalte Rishton Ka - 122. epizoda - Kunal i Moli se sreću u džamiji!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 122. epizoda – Kunal i Moli se sreću u džamiji!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 122. epizoda – Kunal i Moli se sreću u džamiji i misle o prošlosti!
Prevod: Maya.

Ujutru, Dida doziva Mišti, Radiku i Moli. Zatiče Moli na terasi crvenih očiju, plače i grli je zabrinuto. Moli objasni da je tužna zbog Nandinine smrti. Dida kaže da je ona isto proklela Nandini, ali joj nikada nije želela ovakvu sudbinu i kraj. Moli kaže da Nandini možda neće dobiti mira sve dok ne sazna da su joj oprostili svi oni. Dida joj predloži da održi molitvu za nju. Moli joj kaže za džamiju u koju je Nandini često dolazila i hoće da ode tamo sada. Moli kaže da će pozvati Išana da dođe tamo isto. Dida je spreči kazavši da je Išan tek saznao ovo i da on neće da oprosti Kunalu i Nandini. Radika dođe kod Kunala. On se obraduje kad je vidi kod vrata, pa je zagrli brzo i primi unutra. Radika mu se izvini pošto niko nije znao za Nandini i za njegovu usamljenost sve ove godine (to mu i treba – prim. prev.). Kunal kaže da je ona bila uz njega u srcu uvek i da je stalno mislio o tome – podržala je snaju umesto sina što retko ko čini. Ona ustane i okrene se da ode, a on predloži da je odbaci i kaže da ide u džamiju u koju je Nandini svraćala često. Išan donosi poklone za Moli, doziva je i traži okolo. Dida ga pozdravi i odgovara da je Moli vani od jutra, samo su ona i Mišti kod kuće trenutno. Išan pita “i”.
Dida veli da je Moli otišla u kliniku – to joj je drugi dom. Mišti dođe otpozadi i grli ga radosno. Išan obeća da će je voditi u nabavku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site