Silsila Badalte Rishton Ka - 138. epizoda - Moli shvata da je Kunal zapravo dobar otac!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 138. epizoda – Moli shvata da je Kunal zapravo dobar otac!

By  | 

Moli shvata da je Kunal zapravo dobar otac!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Moli se vraća iz šatora dok Kunal ide drugom stranom. Oboje priđu bebi Sahilu i stave ga u krevetac. Moli onda uzme Sahila uz ruke. Njihov kolega dođe tu sa hranom za bebe i sve spremi. Moli kaže da će da ga nahrani i krene, ali on još uvek plače. Kunal pokuša da ga smiri i, na kraju, u tome i uspeva. Moli ga pogleda sa osmehom na licu što on uspeva da primeti.

Mišti se vraća kući s Išanom i veselo grli Radiku i Didu. Radika ih pita zašto su došli ovako kasno. Mišti im kaže kako su imali sjajan ručak. Ona grli Išana i naziva ga najboljim tatom (taticom, Popsy) ikada. Radika se našali i predloži Išanu da pozove svoju majku da svrati kod njih. Mišti odluči da je pozove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uveče, Išan priča s Moli preko telefona i pita je zašto je tako uznemirena i iznervirana Kunalovim prisustvom. Moli kaže Išanu da je juče bila jako uznemirena, ali danas joj je Kunal puno pomogao u brizi oko bebe Sahilu. Ona mu tužno kaže da nisu uspeli spasiti Sahilovu majku (Savitri). Išan kaže da bi stvarno voleo da se vidi s njom i da će doći da je pokupi. On može da učini sve za nju.

Sahil plače u rukama nekog doktora. Kunal dođe da ga povede sa sobom i ubeđuje da će ga uspavati i usput obaviti sav svoj posao. Moli gleda Kunala kako veže malog Sahila za sebe kroz šal. Kolega daje kompliment Kunalu kako zna štošta o bebama i brizi o bebama. Kunal i Moli se pogledaju. Kunal kaže da je lično odgajio Pari i to dobro; neke žene misle da samo one mogu ispravno i lepo da odgaje svoju decu. On napusti šator. Moli se oseti krivom što je smatrala Kunala lošim ocem i misli da je on zapravo odličan otac i brinuo se o Pari bez ičije pomoći. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site