Silsila Badalte Rishton Ka – 179. epizoda

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 179. epizoda

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 179. epizoda
Moli nazove Išana i izviče se na njega što je poslao devojčice kod Kunala i kaže mu da su one odvele Kunala u njegov stari stan. Ako se šokira njegov oporavak će biti doveden u pitanje. Išan joj se izvinjava. Dogovore se da on ode Molinoj kući, a da ona dovede devojčice i Kunala, skoro pa je stigla.
Kunal ne vidi iza sebe, na zidu, slike sebe i Nandini. Glava ga i dalje boli. Devojčice se i dalje kriju. Moli uđe iza njega i poskida slike. Potom kaže Kunalu da mora da popije svoje lekove. Kunal je pita za devojčice. Moli mu kaže da će ih ona dovesti, on neka je čeka u autu. Kunal učini tako. Moli izgrdi devojčice i natera ih da joj obećaju da više ništa slično neće uraditi.
Kod kuće, Kunal razmišlja o onome čega se prisetio kad je ušao u svoj stari stan. Išan odvede devojčice svojoj kući. Kunal opisuje Moli kako se osetio čudno kad je ušao u taj stan i opisuje joj devojku iz svojih sećanja (Nandini). Seti se čak i da je Nandini tukao muž i jako se uznemiri. Moraju je naći i pomoći joj. Moli mu obeća da hoće, ali sad mora da odmori. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site