Silsila Badalte Rishton Ka – 180. epizoda - Kunal odsluša Nandinin snimak za Moli!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 180. epizoda – Kunal odsluša Nandinin snimak za Moli!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 180. epizoda – Kunal odsluša Nandinin snimak za Moli!
Išan pristane da povedu i Kunala na piknik.
Kunal pronađe CD sa snimkom koji je Nandini ostavila Moli, preklinjući je da brine o njenoj ćerki kad ona umre. On se zgrane i shvati da je na snimku Nandini, Molina prijateljica. Radika i Moli baš tada uđu i šokiraju se. Kunal je jako uznemiren i želi da zna gde je Nandinina ćerka. Da li su je poslali u sirotište? Mogli su biti roditelji toj devojčici. Počne prebacivati i ispitivati Moli kako je mogla. Radika ga slaže da je Nandini živa i zdrava i da je njena ćerka sa njom, a taj snimak je snimila dok je bila bolesna i mislila da će umreti. Moli ostane bez teksta. Kunal se izvini Moli što je vikao na nju i zagrli je.
Kasnije, Moli i Kunal doživljavaju scenu kao sa početka serije: on joj daje zeleni čaj i pita je kakav je, a ona ga pita zar neko može da napravi loš zeleni čaj. Kunal počne da je juri kako bi joj u šolju sipao mleko i upropastio čaj. Smeju se. Moli tada dobije pozv od Išana i javi mu se sva zadihana. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site