Silsila Badalte Rishton Ka – 188. epizoda – Kunal prati Moli!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 188. epizoda – Kunal prati Moli!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 188. epizoda – Kunal prati Moli!
Kunal kaže Moli da želi decu, ali da mu je njeno zdravlje najpreče i da sad razume njeno ponašanje. Neće je prisiljavati ni na šta. Moli je u čudu i pita ga o čemu on to. Kunal joj kaže da je našao njene rezultate. Moli se nasmeje i kaže mu da to nisu njeni rezultati već njene pacijentkinje Moli Mehre koja će ići na veštačku oplodnju. Kunalu padne kamen sa srca. Moli ga zadirkuje. On je počne juriti po sobi. Potom joj kaže da ga ona upotpunjava i zamoli je da ga nikad ne izda i ne ostavi. Potom je poljubi u čelo i ode. Moli su suzne oči.
Išan sanja kako proslavlja venčanje sa Moli, ali je tu i Kunal. Sa duge strane, Kunal se pita da li ga Moli još uvek voli, a Moli plače razmišljajući o prošlosti i sadašnjosti.
Narednog dana, Moli se žali Didi i Radiki povodom toga što je Išana oslovila Kunalovim imenom. Ove je teše i savetuju da ispravi svoju grešku. Moli kasnije čuje kako Dida kaže da se ljudi jednom zaljube i da ako sudbina želi da budu zajedno oni stalno nailaze jedno na drugo.
Moli zakaže Išanu sastanak u kafiću blizu klinike. Kupi mu cveće i napiše poruku. Međutim, Kunal ju je sve vreme pratio i sad je presretne. Sumnjičav je. Moli je šokirana. Ona krišom stavi ceduljicu za Išana u torbu, ali je Kunal to primetio. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site