Silsila Badalte Rishton Ka – 190. epizoda - Kunal pronađe ceduljicu u Molinoj torbi!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 190. epizoda – Kunal pronađe ceduljicu u Molinoj torbi!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 190. epizoda – Kunal pronađe ceduljicu u Molinoj torbi!
Radika se suoči sa Didom i prebaci joj što je sa devojčicama pričala o Kunalu i Moli i tako im dala možda lažnu nadu. Dida je tvrdoglava i govori da želi da obe unuke budu kraj nje, želi kompletnu porodicu. Smatra da je Kunal bio dovoljno kažnjen i da zaslužuje novu priliku. Radika je pita da misli na Išana i Moli, možda svojom željom narušava Molinu sreću. Dida je uverena da je Moli srećnija kraj Kunala i da je to između njih prava ljubav. Radika ne želi da se Moli opet žrtvuje za njih, dovoljno je toga učinila i sada njene želje treba da budu na prvom mestu, pa sve ostalo.
Išan je pretužan i razmišlja o svemu. Moli ga nazove i izvini mu se po ko zna koji put. Išan se pretvara da nije tužan i da mu nije teško. Kunal naiđe i ugleda Moli kako razgovara sa nekim preko telefona. Sakrije se da ga ona ne vidi. Nakon završenog razgovora, Moli za svaki slučaj izbriše Išana sa liste pozvanih. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site