Silsila Badalte Rishton Ka – 195. epizoda – Kunalu se potpuno vrati pamćenje!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 195. epizoda – Kunalu se potpuno vrati pamćenje!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 195. epizoda – Kunalu se potpuno vrati pamćenje!
Moli je u kućnom hramu. Zbunjena je. Razmišlja o Išanu i Kunalu, o Kunalovim rečima da hoće da mu Išan vrati ženu. Ona ode da se vidi sa Išanom i decom. Kaže Pari da će Kunal uskoro potpuno povratiti pamćenje.
Kunal sanja da mu je Mišti ćerka, a vraća mu se sećanje i na nesreću i to da mu je Pari ćerka. Trgne se iz sna. U šoku je. Radika i Dida dođu trčeći. Kunal pita za Pari. Radika ga sva srećna zagrli. Dida plače od sreće.
S druge strane, Išan kaže Moli da ne može više da je gleda tako rastrzanu između njega i Kunala i predloži joj da prihvati Kunala. Mora prihvatiti ljubav umesto obaveze. Ako ne može da joj bude životni partner, može joj biti prijatelj. Uvek će biti tu za nju. Mora pružiti šansu njenoj i Kunalovoj vezi. Jedva je skupio hrabrost da joj to predloži. Čak joj prizna i to da mu je Kunal jedno vreme pomagao da je osvoji i da je namerno sve radio kako bi ga ona zamrzela. On je dobar čovek, njegova greška je ostala u prošlosti. Mišti će dobiti oca, a Pari majku. Oči su mu pune suza i on zamoli Moli da ode. Moli dobije pozov od Radike koja je u panici i ode bez reči.
Kod kuće, Kunal se pita kako je mogao sve da zaboravi, ko zna kako se Pari osećala. Dida hvali Moli. Kunal priznaje da je bio nepravedan prema njoj. Moli dođe kući. Kunal joj se od srca izvini za sve. Moli se nasmeši i kaže mu da mu je još davno sve oprostila. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site