Silsila Badalte Rishton Ka – 197. epizoda – DRUGA SEZONA!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 197. epizoda – DRUGA SEZONA!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 197. epizoda – DRUGA SEZONA!
Prikazane su dve mlade devojke. To su Mišti i Pari. Mišti je nešto ljuta na Pari i juri je. Pari padne u bazen pa se Mišti zabrine i skoči za njom. Pari joj se slatko izvinjava. Obe se smeju. Radika ih gleda, smeje se i ona. Sa njom su još dva mladića.

U sobi, Mišti se žali Pari kako je htela “vintidž” izgled postolja za svoje venčanje. Pari se pravda da se i jeste potrudila da tako izgleda, plus su tu sve omiljene boje teta Moli. Radika pokušava da ublaži raspravu i kaže da su slatkiši, a i sve ostalo baš onako kako bi želela Moli.

Stiže tetka Sukmani. Ona je moderna, služi se engleskim jezikom i voli da je sa mladima, iako je otprilike Radikino godište. Raduje se odlasku na Mištino devojačko veče. Radika dobija poziv od Mištine buduće svekrve i prenosi Mišti da će ona doći to veče kod njih, tako da se moraju na vreme vratiti iz kluba. Devojke se inače bave organizacijom događaja i imaju svoju firmu, pa im je vlasnik kluba dao 50% popusta na iznajmljivanje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site