Silsila - Badalte Rishton Ka - (2. ep.) - Kunal nalazi Nandininu narukvicu, Moli je prepozna!

Indijske Serije

Silsila – Badalte Rishton Ka – (2. ep.) – Kunal nalazi Nandininu narukvicu, Moli je prepozna!

By  | 

Silsila – Badalte Rishton Ka – (2. ep.) – Kunal nalazi Nandininu narukvicu, Moli je prepozna!
Prevod: Maya. 🙂
*Epizoda emitovana 5.06.2018. u Indiji.*
Druga epizoda kreće tamo gde se prva završila. Nandini trči za svojim mužem, koji ju je bio ošamario. Pita nekog prodavca koji je put za Amboli. Kunal uzima s poda njenu narukvicu, ali joj nije video lice. On dolazi do Moli, koja ga već čeka dugo. Pokazuje joj narukvicu koju je našao na zemlji, a Moli se zapanji i prepozna to kao Nandininu narukvicu – tu joj je narukvicu dala i Nandini je obećala da će je uvek nositi kao simbol njihovog drugarstva. Moli trči na autobusku stanicu i tu neka svadba ide. Moli doziva Nandini, a Nandini joj prepozna glas i sva srećna se okreće ka njoj: ,,Moli…”
Tada dolazi njen muž (njegovo puno ime je Rađdip, ali ćemo ga zvati skraćeno – Rađ) u kolima i utera je u kola pre no što je Moli vidi. Nandini ga gleda uplašeno, drhti i plače sva. Kunal stiže do svoje žene i zagrli je, a Moli deluje napeto i pita se da li je ono zaista bila Nandini. Oni odu odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!