Mišti i Rohan provedu noć na balkonu!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 250. epizoda – Mišti i Rohan provedu noć na balkonu!

By  | 

Mišti i Rohan provedu noć na balkonu!

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Mišti se vrti po krevetu, ne može da spava, kao ni Rohan. Oboje na balkonu pričaju, Mišti mu se jada kako nikoga nije želela da povredi, na to je uvek pazila. Nije sebična, samo želi da provede ostatak života u radosti. Rohan je bodri, nijedan put nije lak, ali mora da misli na krajnju destinaciju i neka je to hrabri. Mišti mu priča kako u detinjstvu nije razumela zašto Moli plače, ali sada joj je sve puno jasnije…

Kao što je Išan ušao u Molin život i vratio joj osmeh i radost na lice, na isti taj način je to uradio i on (Rohan), vratio je osmeh na njeno (Mištino) lice.

Sukmani donosi kafu Arnavu koji se bavi poslom i dalje. Napomene mu da ne zapostavlja veze zbog posla i da ujutru mora videti Mišti. Još doda da je važno da odvoji privatan i poslovan život, pa tako ne bi trebao da spominje Viru ništa. Ovaj je razuverava, neće mu smetati čak ni da dobije otkaz.

Mišti i Rohan su na balkonu, pričaju o svemu i tamo i provedu noć.

Sledećeg jutra, Rohan joj pokloni ogrlicu koja je izgubila u Lonaveli. Želi da mu ona izgovori čuvene tri magične reči ( na engleskom je volim te – I love you – prim.prev.). Mišti ga zavitlava i pobegne mu.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site