Vir ne želi da razgovara sa Rohanom!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 251. epizoda – Vir ne želi da razgovara sa Rohanom!

By  | 

Vir ne želi da razgovara sa Rohanom!

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Pari se ujutru čudi što je devet sati, a Mišti se još uvek nije probudila. Reši da bude nevaljala i prospe celu kofu vode preko nje. Ova se probudi i ubrzo reši da joj uzvrati, polije i ona nju, zavitlavaju se. Pari je obavesti o nekom novo-nastalom problemu na projektu i obe odu da se spremaju.

Vir u kancelariji razmišlja o svemu. Dolazi Arnav da nešto poslovno prostudira sa njim, a Vir ga upozorava da mora da mu se obraća sa gospodine, porodični odnos koji mu je dozvoljavao da ga zove imenom se završio. Njih dvoje se na kraju ipak slože da njihov poslovni odnos ostane stabilan i korektan, bez obzira na to šta im se dešava u privatnim životima.

Radika obaveštava Pari da im dolaze neki gosti (verovatno povodom venčanja za koje ne znaju da je otkazano).

Rohan želi da razgovara sa Virom, ali mu ovaj odbija pozive. Majka ga je obavestila da se Rohan promenio i da je na strani Mištine porodice. Vir se pita zašto se Rohan tako ponaša, napiše mu da je zauzet, nazvaće ga kasnije.

Mišti se sva uplaši zbog nekog insekta, iznenađena je kada je to isto i Rohan, koji joj objasni da može da se bori sa čitavim svetom zbog nje, ali ne i sa insektom. 😀 Najzad baci peškir na insekt.

Radika i Pari prave listu za goste. Pari vidi da Rohana zove neki Neil. Mišti joj kaže da je Neil Rohanov prijatelj sa koledža, zajedno su studirali fotografiju, on živi u Njujorku. Pari prokomentariše da su se Mišti i Rohan tek skoro sprijateljili, a ona već zna o svom prijatelju sve.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site