Mišti i Rohan zateknu Vira u klubu u očajnom stanju!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 253. epizoda – Mišti i Rohan zateknu Vira u klubu u očajnom stanju!

By  | 

Mišti i Rohan zateknu Vira u klubu u očajnom stanju!

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Vir ugleda Mišti kako priča telefon i smeje se sva puna života. On se oseća loše i pita kako može biti tako srećna nakon njihovog raskida. Prati njen auto, ali je izgubi iz vida u saobraćajnoj gužvi, opet se pita zašto se oseća tako loše što je Mišti krenula dalje (u emotivnom smislu).

Mišti od Arnava saznaje da Rohan namerava da ode u klub, ne može da dozvoli da taj teret Rohan sam ponese i prizna istinu Viru, te krene i ona u klub, da se ona i Rohan zajedno suoče sa Virom, a Vir sa gorkom istinom, očigledno.

Vir je u klubu, napio se. Mišti ispred kluba zaustavi Rohana i oni zajedno odu unutra, držajući se za ruku. Zateknu Vira kako unutra igra sa nekim devojkama okupljenim oko njega, mrtav je pijan.

Pari je došla da vidi Sukmani i Arnava, Tani provocira da je Pari zgrabila i njenog brata Arnava, a onamo trči za Rohanom. Sukmani nema komentar na njene izjave.

Mišti i Rohan se voze iz kluba, ona plače zbog Vira (i njegovog stanja očigledno – prim.prev.). On zaustavi auto, ona ga zagrli i govori da samo u njegovom naručju pronalazi mir. Rohan joj donese flašu vode iz auta, pa je uhvati za ruku.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site