Pari i Arnav se mire, Vir je uhapšen!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 254. epizoda – Pari i Arnav se mire, Vir je uhapšen!

By  | 

Pari i Arnav se mire, Vir je uhapšen!

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Mišti se jada Rohanu, ljudi teško prevaziđu raskid, a Rohan pokušava potpuno da uništi sebe. Rohan potvrdi, ali to je i negde očekivano, Vir ima duboka osećanja za nju. Slože se da Vir prvi treba da zna za njihovu vezu, ima to pravo.

Pari govori Arnavu da joj nedostaje njihovo prijateljstvo, tišina ih nigde neće dovesti, moraju da komuniciraju jedan sa drugim, prijatelji su od detinjstva još.

Mišti i Rohan opet romantišu zajedno i uživaju u svojoj ljubavi.

Pari se izvini Arnavu, otkako se zaljubila u Rohana, zapostavila ga je. Mnogo joj je žao što mu je slomila srce, oseća se krivom, ali nedostaje joj njegovo prisustvo, osoba može živeti bez ljubavi, ali ne i bez prijatelja. On je za nju poseban. Arnav joj obeća da je neće udaljiti od sebe.

Baš kada Mišti krene da kaže Rohanu tri magične reči ( I love you – volim te ), nazove ga neko, kome Rohan kaže da stiže ubrzo. Obavesti Mišti da je Vir uhapšen i odveden u policijsku stanicu.

Pari se, na Arnavovo uveravanje da je u redu, poveri da misli da Rohan deli ista osećanja za nju, mnogo brine o njoj. Zagrle se. On otkaže planove koje je imao za večeras.

Rohan putem obaveštava Mišti da je Vir čak i udario nekoga autom.

Arnav otkrije Sukmani da je srećan jer smatra da je njegov odnos sa Pari danas otišao korak dalje, još uvek joj on (Arnav nedostaje, i dalje ima posebno mesto za njega u svom srcu. Srećan je što je i Pari i dalje u njegovom životu. Sukmani se isto raduje.

Kada stignu ispred policijske stanice, Rohan uverava Mišti da će se on pobrinuti za Vira, neka ona ostane u autu. Ona se brine…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site