Mišti ima noćnu moru o Rohanu!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 261. epizoda – Mišti ima noćnu moru o Rohanu!

By  | 

Mišti ima noćnu moru o Rohanu!

Prevod: Maja. Hvala! 🙂

Mišti zove Rohana i žali se da on kasni, brojaće mu do 20 i gotov je ako ne dođe. Rohan se smeška i zaustavlja kola iza nje, onda joj kaže da možda neće moći da stigne pošto je zaglavljen u gužvi na putu. Mišti je uvređena. Rohan kaže da nije dao nikakvo vremensko ograničenje, međutim ona jeste. Mišti ga pozuta šta hoće da kaže. Rohan odgovara tačno ono za čim ona ludi da čuje. Mišti se okrene i ugleda ga iza sebe. Rohan joj kaže da je dugo čekao ovaj trenutak, neka se ne svađa bar sad.

Vir se pojavi Rohanu iza leđa držeći ogromnu gvozdenu šipku u rukama. Mišti ga posmatra kako prilazi Rohanu. Iznenada, Vir udari Rohana u glavu šipkom i nasmeje se zlobno. Mišti se uplaši i vikne Rohanovo ime u čudu. Rohan izgubi ravnotežu i padne na pod. Mišti potrči ka njemu, ali Vir je spreči i kaže da mu je slomila srce zbog Rohana. Ne može biti ničija ako nije njegova. Mišti pokušava da ga se otarasi, Rohan može umreti. Vir je odvuče sa sobom svakako.

Mišti se probudi iz ove noćne more. Ona potrči u Rohanovu sobu kroz balkon. Rohan nije unutra. Ona izlazi vani u vrt i gleda oko kuće. Nije joj jasno zašto je sanjala takav san, ne može više da čeka i mora brzo da nađe Rohana. Rohan se nalazi u radnji kafe i prima njen poziv. Mišti mu kaže da moraju reći Viru o njihovoj vezi, bilo kako. Arnav je već rekao za ponudu (bračna ponuda) za Vira. Rohan se složi s njom i kaže da mogu da odu uveče nakon sastanka. Mišti kaže da ima sastanak uveče, moći će da se nađu kod Bandre. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site