Silsila Badalte Rishton Ka – 262. epizoda – Mišti je oteta!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 262. epizoda – Mišti je oteta!

By  | 

Mišti je oteta!

Prevod: Maja. Hvala! 🙂

Vir krene ka Mištinim i Rohanovim kolima, ali džip stane između i kola prođu za to vreme. Vir misli kako je majka bila u pravu i da neko zaista postoji u Mištinom životu, samo ga zanima ko je to.

Sukmani pita Radiku zašto ju je zvala tako hitno. Radika uzima od nje obećanje da nikome neće da kaže za ovo. Ona ispriča da je videla Parino stopalo povređeno kad se vratila kući i Rohana kako se brine o njoj.

Naina zamoli gospođu Aroru da ne veruje glasinama pošto su se oduvek poznavali. Vir dođe tu. Naina mu kaže da je neko rekao Đanvinim roditeljima da je on otišao u zatvor i oni ne žele više to venčanje. Vir uzima palicu i pođe dole znajući ko je to učinio.

Sukmani pita Radiku da li su joj deca išta kazala. Radika odgovara da nije pričala sa njima o tome. Pitaće Mišti.

Rohan zaustavi svoja kola na stajalištu. Mišti kaže da oseća nešto loše da sledi. Oni gledaju Vira kako silazi dole s palicom i lupa kola nekog od suseda. Rohan oštro zabrani Mišti da izlazi iz kola dok joj on ne kaže. On dođe da spreči Vira, potom ga uvodi unutra. Sused siđe dole i ispituje čuvara o ovome, pa ga šalje po snimak sa bezbedonosnih kamera. Mišti je zabrinuta da će Vir ovako završiti u zatvoru. Ona pokušava da dobije Rohana i zove ga bezbroj puta.

Rohan i Vir dolaze kući sa Nainom koja ide za njima. Vir odgurne Rohana i kaže mu da ode. Oni se gledaju. Rohan pokušava da ga smiri i da popriča s njim. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site