Silsila Badalte Rishton Ka – 264. epizoda – Rohan stiže do Mišti!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 264. epizoda – Rohan stiže do Mišti!

By  | 

Rohan stiže do Mišti!

Prevod: Maja. Hvala! 🙂

Rohan pokušava da odveže ruke i da se oslobodi. Ugleda štap u blizini i pokušava da iseče uže tako. Ovamo, Mišti je uhvaćena od strane razbojnika.

Rohan uspeva da slomi neku bocu i koristi delove stakla da iseče uže kojim je vezan. On konačno uspeva da oslobodi svoje ruke. Pogleda okolo pažljivo i pomisli da se kune da će pronaći Mišti ukoliko ga zovne s ljubavlju, ima taj osećaj da je ona u blizini. On traži po skladištu.

Razbojnik skida svoju jaknu i spuštene glave trlja svoju dugačku kosu. Mišti ima vezana usta i ruke.

Rohan ulazi u glavni hodnik skloništa i pažljivo posmatra okolo. On misli da je možda i pogrešio, Mišti nije nigde unutra. On se popenje na određenu visinu preko napunjenih džakova i kesa, zatim ugleda dvojicu muškaraca kako se opijaju u blizini. On se sakrije iza torbi i otpuzi ka drugoj strani krijući se ispred skladišta. Zapazio je kombi u kome su oteli Mišti. Nakon toga je shvatio da je Mišti uistinu ovde. On se vraća ponovo unutra.

Mišti se povlači dok pijani muškarci idu oko nje i skaču pored nje. Rohan se pažljivo krije od dvojice likova što su ga bili oteli. Dođoše oni do stolice za koju ga behu vezali i, ne našavši ga, pođoše da ga nađu.

Mišti uspeva da otvori usta i počne da vrišti za pomoć. Muškarac se dere na nju da umukne, on nije tu da joj odgovara na pitanja. Dvojica razbojnika dolaze da ga obaveste o tome da je momak (misli se na Rohana) pobegao. On ošamari jednog od njih. Mišti iskoristi priliku i viče glasno tražeći pomoć. Razbojnik je ošamari kako bi je ućutkao i pritiska je. Potom šalje ovu dvojicu po veo, postalo je opasno. Oni izvode Mišti iz skladišta s velom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site