Silsila Badalte Rishton Ka – 265. epizoda – Mišti i Rohan se vraćaju kući!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 265. epizoda – Mišti i Rohan se vraćaju kući!

By  | 

Mišti i Rohan se vraćaju kući!

Prevod: Maja. Hvala! 🙂

Anš donosi Radiki juhu, ali ova plače. Pari i Arnav se vraćaju kući. Pari kaže svojoj baki Radiki da su to bila Miština kola, milicija pregleda snimak s kamera. Vir stiže kući. Radika plače i kuka grleći ga neutešno. Vir je smiruje. Pari kaže da su sve gluposti na vestima.
Vir kaže da zna da to nije ispravno, ali kako može da tvrdi da zna osobu duboko iznutra. Rohan mu je drug iz detinjstva, šta ako on kažnjava Mišti za to što je njega (Vira) napustila. Pari ga pita zar ne veruje Rohanu, može li on tako nešto da uradi. Rohan je uvek činio samo dobro za njihovu porodicu u ova tri meseca. Vir se žali da ga Mišti poznaje samo par godina, opet je to učinila. Rohan je i dalje onda pod pitanjem. On pokušava da sazna nešto o njima dvoma i zasigurno će da ih ubrzo obavesti o Mišti. Vir ode. Pari prima poziv od inspektora i pozvana je da vidi snimke s kamera.
U kombiju, razbojnici se voze i razgovaraju o tome kako će prvo da siluju i izmuče Mišti, a onda da je i ubiju. Oni stižu na pregled kod milicije. Prethodno su zapretili Mišti i pištolji su upereni u nju. Zastadoše, zatim joj pritiskaju struk i tiho prete. Milicajac proverava papire, dozvolu i prijavu vozila. Pitani su kuda pođoše. Mišti pokušava dati znak inspektoru, koji ispituje ove ljude, kuda su zaista pošli. Ovi slagaše da vode ženu na venčanje njenog brata.
Na snimku, Pari gleda kako je Mišti uhvaćena i ubačena u kombi prisilno. Zatim se vidi Rohan kako polazi da je spasi, time se vidi da je i on u opasnosti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site