Silsila Badalte Rishton Ka – 277. epizoda – Vir kaže Mišti za Rohana i Pari!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 277. epizoda – Vir kaže Mišti za Rohana i Pari!

By  | 

Vir kaže Mišti za Rohana i Pari!

Prevod: Maja. Hvala! 🙂

Mišti dođe kući i ode pravo u svoju sobu. Nikoga nema unutra. Ona zapita baku za Pari. Radika joj odgovara da je Pari došla kući nedavno, ali je trenutno kod Arnava pošto je bila uznemirena zbog prepirke sa klijentom. Ona razgovara s Mišti o odlasku kod sveštenika sutra, Rohan nema porodicu i oni moraju sve da pripreme dok se on ne vrati. Mišti je pita čemu žurba. Radika kaže da nije sigurna dokle će još da živi, htela bi da ih vidi kako su se skrasili. Mišti razmišlja kako bi Rohan jasno odbio ovo da zna. On je ubeđuju da im pruže vremena, još uvek nisu razgovorali sa njima o ovome. I Rohan živi još uvek kao PG, moraju mu dati vremena da kupi kuću za sebe. Radika se složi da nije mislila o tome i kaže joj da ih ubedi da priznaju ljubav jedno drugom.

Virov otac je zauzet u opijanju kad primi poziv. Došao je Vir kući i zatekao oca kako priča s nekim o novcu, on pita zašto ga oni odvraćaju. Vir ga pita zašto je uznemiren, ali ovaj već izađe da završi bitan posao. Vir ne razume zbog čega je tata ovoliko uznemiren, onda se lukavo nasmeje misleći o glavnoj stvari dana: Mišti. Morao bi da joj isporuči dobre vesti kako joj je olakšao zadatak.

Mišti uđe u Rohanovu sobu i seća se trenutaka sa njim. Ona zagrli njegovu košulju, zatim sedne grleći jedan od njegovih uzglavnika u sobi.

Ovamo, Arnav govori Pari da ne priča s Mišti o tome. Ako je makar 1% mogućnost da Vir laže, šta bi Mišti pomislila? Pari kaže da ne može da ide ka Rohanu dalje znajući ovo. Uvek bi osećala krivicu da je oduzela Mištinu ljubav. Arnav kaže da je Vir bio uspešan u delanju onoga što je nameravao. Pari je ubeđena da mora popričati o ovome sa Mišti, bez obzira na Virova upozorenja. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site