Silsila Badalte Rishton Ka - 285. epizoda - Mišti i Vir se udruže?!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 285. epizoda – Mišti i Vir se udruže?!

By  | 


Silsila Badalte Rishton Ka – 285. epizoda – Mišti i Vir se udruže?!
Prevod: Maja 😃

Mišti dolazi u Virovo preduzeće i kuca na vrata njegovog ureda. On brzo ustane i dovuče stolicu do nje, pa joj ponudi čaj ili kafu i naruči pomoćniku da donese sve što je ranije bio naručio. Mišti pita Vira da li bi svratio. Vir je nevoljan. Mišti mu kaže da se vide van kuće pod obavezno, ako ne unutar nje. Moraju da se viđaju svakodnevno odsad, a on je svestan razloga. Ona govori Viru da je knjiga njenog života nova, bez stranica iz prošlosti. Ipak joj je potrebna njegova pomoć da je popuni sa stvarima za budućnost. Ona pita Vira za zakonite izveštaje potrebne za tužbu. Vir objasni da ih je poslao u obliku pisma, te da je dao Rohanov broj telefona kao drugo rešenje.
Sukmani je iživcirana zbog spremanja svojih pet parova cipela za dva duga dana putovanja. Ona sprema kuću iznova dok gunđa gnevno što je Arnav sve upropastio u kući, Radika dolazi da je vidi i pita zar joj put nije bio dobar. Sukmani se žali kako ju je sav ovaj krš kod kuće vrlo loše dočekao i naljutio. Uprkos neredu, Sukmani sedne pored Radike i počne da joj priča o putu i svim pojedinostima vezanim za samo odmaralište u kojem je boravila dva dana.
U uredu, Mišti govori Viru da je ovo izrazito važno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site