Silsila Badalte Rishton Ka - 287. epizoda - Mišti lažira ponovnu vezu s Virom!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 287. epizoda – Mišti lažira ponovnu vezu s Virom!

By  | 


Silsila Badalte Rishton Ka – 287. epizoda – Mišti lažira ponovnu vezu s Virom!
Prevod: Maja 😘

Mišti i Rohan se približe. Mišti se osvrne i ugleda Pari kod glavnog ulaza, pa počne da trči za njom i doziva je. Pari beži u suzama.
Iznenada, Mišti se probudi iz sna. Ona ugleda Pari kako šeta hodnikom i glumi da spava. Pari joj priđe bliže, pa joj protrlja kosu i donosi pokrivač da je pokrije. Rohan posmatra ovo iz svoje prostorije.
Sledećeg jutra, Mišti se budi i zatiče uspavanog Rohana u sedećem položaju kod vrata. Ona mu dodiruje lice kroz staklo, zatim ga tiho zamoli da joj ne otežava stvari. S jedne strane bi volela da kaže svojima za njih i da večno bude s njim, ali s druge ne može nikako da povredi svoju sestru. Rešila je da se udalji od njega, te da bi ovako bilo najbolje za njih. Ona se okrene da ode. Rohan se probudi i ugleda Mišti u prolazu pa pokuca na svoja vrata, ali ona ne sluša. Rohan je uveren da nju nešto remeti, ali trenutno treba da je oraspoloži.
Mišti ušeta u kupatilo gde nalazi nekolicinu beležaka preko paste za zube i tube za šampon, pa pomisli šta Rohan radi i šta ako je Pari ulazila u kupatilo. Ona došeta do svog kreveta; pisamce se nalazi čak i tu, Mišti dobija naznaku da joj sledi veliko iznenađenje. Ona stiže do još jedne poruke na polici “Dobar posao, skoro pa si stigla”. Malo kasnije, Mišti pronalazi prelepu čarobnu kuglu koja predstavlja jedan bračni par. Odlučila je da više ne rasteže stvari i da postupi pre no što bude kasno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site