Silsila Badalte Rishton Ka - 288. epizoda - Mišti raskine s Rohanom!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 288. epizoda – Mišti raskine s Rohanom!

By  | 


Silsila Badalte Rishton Ka – 288. epizoda – Mišti raskine s Rohanom!
Prevod: Maja 😘

Rohan pita Mišti šta govori, on ne može da živi i umre bez nje. Mišti mu kaže da je objasnila svoj stav i da je on ne treba zvati ukoliko je voli, muka joj je ovih sitnih odgovornosti. Rohan je pita za pravi razlog iza svega ovoga, da li joj je Vir pretio i da li treba ovo zajedno da reše. Mišti viče da više nema njih zajedno, samo postoji Mišti na jednoj strani i Rohan na drugoj. Donela je odluku i želi da živi sa Virom, bez ikakvih odgovornosti ili pritiska. Pođe, ali Rohan je uhvati za ruku i povuče joj kosu govoreći: ,,Mogu da umrem bez tebe ili da se izgubim bez tebe. Dobio sam te uz božanske molitve, nije moguće da se rastanemo. Ne možeš ničija da budeš više. Nipošto!”
Mišti kaže da će Rohan ubrzo da zaboravi da li mu je ona ikada bila u životu. Gluma je bespotrebna, ona ne želi da budu zajedno više. Brzo ga odgurne i odveze se odatle svojim kolima. Njene reči odzvanjaju u Rohanovoj glavi, potpuno je zbunjen.
Noć je, Mišti sedi na balkonu kad joj Moli prilazi. Obraduje se i uhvati joj ruke, a ova joj govori da malo njih ima tu snagu da misli o drugima pre no što misli o sebi i da su isključivo posebni ljudi darovani tom sposobnošću.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site