Silsila Badalte Rishton Ka - 295. epizoda - KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 295. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 


Silsila Badalte Rishton Ka – 295. epizoda – KRAJ SERIJE!
Prevod: Maja 😘

Nakon tri nedelje, Radika se pozdravlja sa Mišti i kuka kako će i Pari da je ostavi ubrzo. Pari joj govori da prvo treba da nađe dobrog momka da bi se udala, pa tek onda da ode.
Radika pita Rohana da li su stigla kola. Rohan objasni da ne treba, sele se u kraj u blizini. Mišti i Pari se zajedno zagrle sa Radikom. Rohan potraži svoje cipele okolo. Arnav i Pari se smeju, Radika shvata da su mu cipele ukradene. Rohan se složi, otići će bosonog. Anš zatraži iznos od 50 000 rs za cipele. Arnav doda da je ovo jako sitan iznos. Zezaju se.
Nešto kasnije, svi su uzbuđeni. Rohan pokaže ploču sa svojim i Mištinim imenom, ispred stana, potom otvara vrata. Činijica riže se nalazi unutra. Rohan pojašnjava da je uzeo stan u istoj zgradi, nije mogao da odvaja Mišti od svoje bake. Radika se razneži i zagrli ga. On poželi Mišti, svojoj ljubavi, dobrodošlicu u zajednički dom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site