Silsila Badalte Rishton Ka - 35. epizoda - Nandini je u dilemi da li da oprosti Rađdipu!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 35. epizoda – Nandini je u dilemi da li da oprosti Rađdipu!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 35. epizoda – Nandini je u dilemi da li da oprosti Rađdipu!
Prevod: Maya.

Kunal kaže Pramili da baci to cveće. Pramila krene, ali je Nandini zaustavi, ustane i uzima cveće gledajući ga očarano. Nandini ostavi pored listić na kome piše “Rajdeep” (Rađdip) i ostavlja cveće u vazu. Moli joj priđe: ,,Nandini, zar želiš čuvati ovaj buket u kući?”
Nandini gleda cveće i odgovara: ,,Ovo cveće je živo, nevino je. Zašto bismo ga kažnjavali onda? Ako imate problem s ovim cvećem, bacite ga – vaša je kuća. Vraćam se za koji minut…”
Nandini pokupi suđe i ode u kuhinju da ga opere. (Pramila može da uživa kad je Nandini tu, Nandini je kao kućna pomoćnica – prim. prev.)
Moli je zabrinuta i predloži da bace ovaj buket, ona ne veruje Rađdipu uopšte. Kunal se složi s tim i kaže Pramili da baci ovo cveće. Dida se umeša: ,,Pusti to. Nandini je kazala da bi volela da zadrži buket – buket je namenjen njoj, neka odluka i bude njena onda.”
Moli se namršti i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uveče, Nandini leži i seća se Rađdipovih reči (“Drago mi je što si uklonila s vrata ovu mangalsutru. Ja ni ne zaslužujem da je nosiš u moje ime ili da držiš na čelu sindur. Dok sam bio u zatvoru, shvatio sam koliko sam samo glup bio i nesrećan što sam izgubio takvu ženu poput tebe. Molim te da mi oprostiš zato…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site