Silsila – Badalte Rishton Ka – (4. ep.) – Nandini i Moli su u istom hotelu za konferenciju!

Indijske Serije

Silsila – Badalte Rishton Ka – (4. ep.) – Nandini i Moli su u istom hotelu za konferenciju!

By  | 

Silsila – Badalte Rishton Ka – (4. ep.) – Nandini i Moli su u istom hotelu za konferenciju!
Prevod: Maya.
*Epizoda emitovana 7.06.2018. u Indiji.*
Nandini čuje Molin glas i srećno se okreće, ali Rađ staje ispred nje i tako joj zaklanja vidik. On je pita šta traži tu, zar nije otišla u kupatilo da opere ruke. Nandini slaže da ga je tražila (u stvari je tražila Moli – prim. prev.), a onda posmatra Moli i Kunala kako odlaze u drugom pravcu. Rađ se okreće i pita je koga to gleda; Moli i Kunal su već otišli. Nandini kreće ka hotelskoj sobi, ali je Rađ spreči i naredi joj da se sprijatelji malo s ljudima. Ovde su sve ugledni ljudi, doktori i bogataši. Domar dovodi Kunala i Moli do bazena, pa im kaže da sačekaju tu. Soba će im biti spremljena za petnaest minuta. Moli je umorna i reši da se malo odmori pre konferencije, a Nandini je vidi s druge strane bazena. Ona ide ka njoj, ali Moli već ode odatle. Konobar dolazi i donosi Nandini cvet rekavši da joj je to muž poslao, misleći da je Nandini zapravo Moli (Kunal je poslao za Moli cvet putem konobara). Rađ prilazi Nandini i pita je odakle joj veće, a Nandini se nasmeši blago: ,,Pa… Vi… Vi ste mi ga poslali, zar ne?”
Rađ kreće da se smeje ironično: ,,Ja? Ja ti cveće poslao? Da li sam ti ja ikada ranije slao cveće? Zašto bih onda to činio sada? Ti si poludela skroz. Glupača…”
Nandini je zbunjena i gleda cveće, a Rađ ode odatle izgrdivši je prvo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!