Silsila – Badalte Rishton Ka – (5. ep.) – Kunal spasi Nandini život!

Indijske Serije

Silsila – Badalte Rishton Ka – (5. ep.) – Kunal spasi Nandini život!

By  | 

Silsila – Badalte Rishton Ka – (5. ep.) – Kunal spasi Nandini život!
Prevod: Maya. 🙂
*Epizoda emitovana 8.06.2018. u Indiji.*
Nandini posmatra Molin govor na konferenciji i reši da joj napravi tortu, pa joj aplaudira srećno i plače za nju. Rađ se okreće i učini mu se da je to ona. Nandini se brzo skloni odatle i sakrije se. Rađ onda prokomentariše da to sigurno nije ona, ona ne bi ni u ludilu sišla sama dole da ga ne pita prvo.

Nandini dolazi u kuhinju i zamoli glavnog kuvara da joj pomogne u spremanju torte za drugaricu. Srešće se nakon toliko godina. Moli dolazi sa pozdravi Kunala, a onda ga ubedi da ostanu tu na odmoru samo još makar jedan dan. Rađ pita neku ženu o Moli, a ona kaže da je Moli već otišla odatle.

Nandini je spremila Moli tortu, ali se spetljala usput i nastao je požar. Kunal stiže tu i gleda. Rađ kreće da fizički remeti Nandini, a onda ustaje i odlazi odatle. Kunal se šeta baštom, a Rađ ga vidi i prilazi mu misleći kako je on sigurno od nekakve koristi. Doktor je ipak. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!