Silsila Badalte Rishton Ka - 77. epizoda - Moli prekida drugarstvo s Nandini!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 77. epizoda – Moli prekida drugarstvo s Nandini!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 77. epizoda – Moli prekida drugarstvo s Nandini!
Prevod: Maya.

Moli prilazi Nandini napolju i priča joj: ,,Nandini, znala sam te pre Kunala. Mi smo prave BFF od početka. Ali, Nandini, ono što si mi učinila… kako neko može da učini to?”
Čuje se vatromet i vidi se na nebu. Nandini plače i ćuti spuštene glave.
Moli nastavlja: ,,Kako da uradiš tako nešto osobi… koja je brinula o tebi i pomogla te? Tolika prevara. Reci mi. Odgovori mi kako si mogla. BF smo. Najjaču, sestrinsku vezu imamo. Kako si me onda ovako prevarila? Mislila sam da možeš sve da učiniš za mene. Da daš svoj život za mene. Prevara! Nikada sam se nisam nadala da ćeš me prevariti. Reci mi kako se zove ovo ako ima. Reci kako se zove. Ima li drugo ime za ovo?”
Nandini je pogleda: ,,Znam da sam ti učinila nešto jako…”
Moli je prekine: ,,Ne, ne, ne. Ne! Ne bi učinila ovo da si znala. Ja se nadam i hoću da verujem da nisi znala šta činiš. Zato što bi bila najgora i najzlobnija osoba na svetu da si znala šta činiš. Ti… zašto tamo gledaš? Gledaj u mene! Pogledaj me u oči i tako pričaj. Reci kako ti se sviđa što si mi uništila dom i otela muža. Iako si znala šta je to, učinila si to i uništila si mi srećnu kuću!”
Nandini plače i zatvori oči. Moli joj briše suze: ,,Nandini, neću da te pitam zašto si mi otela Kunala. Hoću samo da te pitam zar nisi nimalo mislila o našem prijateljstvu dok si činila ovo. Prave smo BFF, ovo nije bilo neko obično prijateljstvo. Bile smo BFF za ceo život. Ne verujem… Ne verujem da je ovo ista ona devojka… koju sam srela kad sam imala 10 godina po prvi put u Harzatganđu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site