Silsila Badalte Rishton Ka - 81. epizoda - Moli traži razvod! Nandini je javno osramoćena i izmučena!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 81. epizoda – Moli traži razvod! Nandini je javno osramoćena i izmučena!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 81. epizoda – Moli traži razvod! Nandini je javno osramoćena i izmučena!
Prevod: Maya.

Žene uleću u Nandininu kuću, počnu da vređaju Nandini i nazivaju je kletvom za sve žene. Nandini plače i vrišti dok je one izvode iz zgrada i bace ispred na zemlju. Rađdip i Đjoti gledaju ovo sa strane i smeškaju se.

Ovamo, Moli ne zna za ovo i stoji zamišljena na nekom mestu sećajući se Kunala i sebe. Suze joj navru na oči kad se seti Nandini. Kunal dođe tu i oslovi je. Moli ga pogleda i ćuti. On je pita zašto ga je zvala ovde, mogu li malo da popričaju. Moli kaže da je Kunal ovde i treba da nastave sa razvodom. Kunal je iznenađen i pita je da li Radika i Dida znaju za ovo. Moli negira i seća se da je on njeno ime bio istetovirao na prstu. Ona ne želi da navede prevaru kao razlog za razvod kako ne bi uprljala Kunalu i Nandini ime. (Ova Moli je tako dobra žena, Kunal i Nandini je nisu zaslužni i nikada neće biti – prim. prev.) Ona samo kaže da oboje žele razvod i da više neće biti zajedno, putevi i sviđanja im se razlikuju skroz. Ona razmišlja o Kunalu i Nandini. Slomljena je iznutra. Dobijaju period od mesec dana za pomirenje, a nakon toga će biti razvod zvanično. Kunal gleda Moline suze. Moli se okrene i ode iz sudnice. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!