Silsila Badalte Rishton Ka - 9. epizoda - Kunal saznaje nešto više o Molinoj i Nandininoj prošlosti!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 9. epizoda – Kunal saznaje nešto više o Molinoj i Nandininoj prošlosti!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 9. epizoda – Kunal saznaje nešto više o Molinoj i Nandininoj prošlosti!
Prevod: Maya. 🙂
Kunal gleda Nandininu i Molinu fotografiju u šoku, pa se seća kada je one večeri spasao Nandini. Zapanjen je i poveže sve. Kunal pokazuje tu sliku svojoj ženi, a ona (Moli) se naljuti na njega i iščepa mu je iz ruku: ,,Daj mi to. Rekla sam ti da se ne mešaš u moje privatne stvari i tajne, da pustiš to. Nisi me slušao. Uzeo si tu fotografiju! Privatnost je bitna. Ko kaže da sve deli u braku, taj laže. To nije istina! Neću ništa da slušam!”
Kunal pokušava da je ubedi i juri je, ali Moli otrči niz stepenice i ide ka svojim kolima. Kunal je doziva i prati, a onda ulazi u kola zajedno s njom i pokuša da joj se obrati. Moli stavlja pojas oko sebe i buni se da on nije trebalo da vidi tu sliku, a on joj kaže da nije za nju stranac. On je puno voli i brine za nju. Moli pogleda Nandini na fotografiji i pita Kunala: ,,Dobro. Kaži mi onda. Čemu taj izraz lica? Znaš li je?”
Kunal potvrdi: ,,To je ona devojka o kojoj sam ti pričao. Ona na koju sam naleteo one kišne noći u Goi i koju sam spasao. To je ona!”
Moli je zapanjena i pogleda ga: ,,Šta?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!