Silsila Badalte Rishton Ka - 95. epizoda - Moli je trudna, preokret u seriji!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 95. epizoda – Moli je trudna, preokret u seriji!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 95. epizoda – Moli je trudna, preokret u seriji!
Prevod: Maya.

Moli je slomljena i uplakana. Ona jeca dok preklinje Nandini da joj vrati Kunala i da joj učini srećan rođendan stvarno srećnim ako može. Nandini korača unazad i okrene se da ode. Moli padne na zemlju i plače.

Sledećeg jutra, Nandini je u svom stanu i sve vreme razmišlja o Molinim rečima od sinoć. Čakorine reči su joj isto u glavi sve vreme. Čaj u kuhinji se prekuvao i prelije joj se po rukama. Nandini plače i sedne na pod u kuhinji. Začuje se zvono na vratima tada. Nandini pođe i otvori. Kunal stoji ispred veseo i hoće da doručkuje sa njom. On se šali sa njom i grli je, ali onda vidi kako je ona zabrinuta i izvini joj se što nije stigao sinoć da je poseti. Zadovoljan je što je Moli bila presrećna svim aranžmanima. Nandini ga zaustavi i zamoli da ode. Kunal je iznenađen i gleda je. Oni ćute i gledaju se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!