Simar - 01.11-03.11.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 01.11-03.11.2011.

By  | 

202996-ssumier-and-shweta-on-sasural-simar-ka-set.jpg 01.11.2011.

Svi se spremaju za Diwali.Staramajka ugleda Sidda i Roli kako nesto zajedno rade i zadovoljno se osmehne.
Posle “Pudje”,Prem kaze svima da on i Simar imaju nesto vazno da im kazu,ali Staramajka kaze da i ona ima nesto vazno da kaze i da ce prvo ona. Cherry je zamoli da prvo pustaju prskalice,pa da onda pricaju.Staramajka pristane.
Posle plesa,svi se vracaju u kucu da bi im Staramajka rekla to sto zeli.Ona im govori da zelela da se Roli i Sidd vencaju.Svi su sokirani…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


02.11.2011.

Staramajka kaze da je pricala sa Jamnom,Meenom,Rajendrom i Sudzatom i da se oni slazu.Ona nastavlja da su i Roli i Sidd prihvatili.
Kasnije,Prem,Simar i Roli su u sobi.Prem i Simar pitaju Roli zasto je pristala na brak.Roli odgovara da je zelela da njena sestra bude srecna i da pocne sa novim zivotom.Simar joj kaze da bi zapocela nov zivot,mora da ocisti proslost.Simar kaze da ce svima reci istinu.Roli je moli da to ne radi,ali ona kaze da ne moze da cuti.Simar odlazi kod Jamne i govori mu da treba opet da razmisle o Rolinom braku zato sto jos nije zavrsila skolu.Jamna joj kaze da su razmisljali puno pre nego sto su odlucili i da ne brine.
Prem odlazi kod Sidda i govori mu da ce popricati sa Staramajkom ako zeli jos da razmisli o braku.Sidd kaze da je do sada sve odlucivao sam,ali da ce sad pustiti porodicu da izabere za njega.Dodaje da je Staramajka izabrala za njega,pa je jako srecan sa Simar.
Pari,Uma i Karuna su besne sto se prvo “uvalila” Simar,a sad i njena sestra.
Prem i Simar se sastaju u sobi i odlucuju da sad svima kazu istinu.
Staramajka poziva Pandita i kaze mu da dodje sutra da bi nasao pogodan datum za Rolino i Siddovo vencanje.Prem i Simar su sisli dole gde su svi.Kada Staramajka prekine vezu,Prem kaze svima da se taj brak ne moze desiti…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *