U kući Baradvajevih nestaje struje po Đuvalinom nalogu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 02.05.2014. – U kući Baradvajevih nestaje struje po Đuvalinom nalogu!

By  | 
U kući Baradvajevih nestaje struje po Đuvalinom nalogu!

U kući Baradvajevih nestaje struje po Đuvalinom nalogu!

Staramajka cepa blanko ček koji joj je ponudila Đuvala za njihovu kuću. Baca joj ga u lice. Kaže joj da oni ne vređaju goste, ali ona ne zaslužuje nikakvo poštovanje. Đuvala vikne, ali joj Staramajka odvrati da ne viče, to je njena kuća i ona tu vlada. Nema ona dovoljno novca da kupi tu kuću. I to za njih nije samo kuća već i blagoslov. Ona je dokaz njihove sloge i njenu porodicu ne mogu kupiti. A neće se ni savijati ni pred kim. Neka ide pre nego što njeno (Đuvalino) prisustvo oskrnavi njihovu čistotu. Đuvala je ljuta i kaže im da im to neće izaći na dobro, osvetiće im se.

Đuvala besno ulazi u svoju/Kinđalinu kuću i priseća se šta joj je prvo uradila Simar na konferenciji, a zatim i kako je Staramajka pocepala ček i bacila joj ga u lice. Viče. Kaže da će napraviti pakao od njihovog života. Sami će napustiti tu kuću.

Mano hvali Staramajku da je tako hrabra, ućutkala je Đuvalu. Nikada neće moći da dobije njihovu kuću. Predloži joj da se prijavi na izbore. Potom upita gde je Roli, jako je vruće. Iznenada, nestaje struje. Šalu (Shalu) i Satu odlaze da provere u čemu je stvar. Staramajka kaže kako bi invertor trebalo da radi. Prem joj kaže da ne radi, zvao je servis. Dolazi Šalu, kaže da je sve u redu sa osiguračima. Prem zove servis da se žali. Kažu mu da će poslati majstora sutradan, trenutno ne mogu ništa. Svi su zabrinuti. Staramajka im kaže da ne brinu, to je samo an jedno veče. Kaže Simar da donese ručne ventilatore i sveće.

Đuvala naređuje Birjuu da ode do Baradvajevih da vidi kako se bore s nestankom struje. Kaže da će ih napasti pre nego što se oporave od prvog udarca. Neka ide i sazna svaki detalj njihovog plana. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno