Simar - 03. 03. 2016. - Roli vidi Sida i ženu u belom zajedno! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 03. 03. 2016. – Roli vidi Sida i ženu u belom zajedno!

By  | 

capture-20160304-151928

Ona kaze mladi da nece povrediti onu decu, dok ona ne bude pomagala Simar. Mala mlada se slozi. Malti i zena u belom bacaju krv u grob koji kopaju. Malti: “Madhvi, nasa destinacija je blizu.” Pita je da li se seca sta treba da se uradi sutra. One se smeju. Simar: “Sandju, igraj se sa ovim telefonom, ali nemoj ga razbiti.” Ona vidi da je Staramajcina soba zakljucana, i razmislja se da bi trebala da ode i vidi se sa Guru Maa. Simar kaze da ide, Staramajka je zaustavi. Staramajka: “Jedna noga je uvak vani za tebe. Ko te tamo ceka?” Simar: “Zelela sam da uzmem neke namirnice.” Staramajka: “U redu, ali idi pesaka! Nemoj da gubis kartu, vrati se za sat vremena. Razumela?” Simar se slozi, razumela je. Roli ugleda Sida kako radi. Roli: “Ti pises levom rukom, ali, od kada?” Sid: “Mogu pisati i desnom i levom rukom.” Roli: “Tako cisto?” Simar se vidi sa Guru Maa, ona joj isprica sve u vezi sa Sandju i perom. Guru Maa joj kaze da je Malti pocela da je ometa, pa ona nije mogla videti tu dusu. Simar: “Mislite, u Devikinoj kuci ima necega?” Guru Maa: “Da, idi tamo ponovo. Nocu prati Staramajku.” Simar: “Pokusacu danas ponovo.” Zena u belom je u autu sa Sidom, hrani ga. Roli mu vidi auto pred marketom, i prepozna ga.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site