Policija dolazi po Kuši!

Indijske Serije

Simar – 03.05.2014. – Policija dolazi po Kuši!

By  | 
Bakti spletkari

Bakti spletkari

Prevod: Jeca

Prem odlazi u elektrodistribuciju. Radnik mu kaže da je gospodin zauzet. Radnik uđe i službenik mu kaže da ne pusti člana Bharadvaj porodice da uđe, da ga pusti da čeka. Prem čeka. Radnik kaže da je on zauzet danas, zato to toliko traje. Simar zove Prema. On joj kaže da još uvek čeka.

Anurag poželi Đanvi dobro jutro. On dobije poziv iz bolnice. Kaže Đanvi da mora da ide, ona neka se samo odmori, zvaće je kasnije.
Bakti čuje to i komentariše: “Anurag će biti moj. Dok ovo takmičenje traje, ona neće biti bliska sa njim.”
Ona pita Đanvi zašto je tako zabrinuta. Đanvi joj kaže da je ona (Đanvi) u bolnici ceo dan, a Anurag celu noć, nemaju mnogo vremena da provode zajedno. Bakti joj predloži da mu odnese ručak. Đanvi kaže da je to dobra ideja. Kasnije Bakti predloži Šanti da pita Anuraga da ruča kući. Shanti kaže da je to dobra ideja. Bakti kada ostane sama kaže da će Anurag biti tu, a Đanvi će biti sama u kancelariji sa ručkom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar i Roli dođu u elektrodistribuciju. Simar kaže Premu da su bile jako zabrinute za njega. Prem pita radnika gde je direktor. Radnik kaže da je on još uvek zauzet. Prem se naljuti i uđe u kancelariju bez dozvole i ugleda ovog kako uživa u čaju. Prem mu kaže da je ovako on zauzet. Simar ga zaustavi i kaže mu da pusti nju da priča. Ona pita službenika šta je sa njihovom žalbom. On kaže da je razmatraju, neka se vrate kući, a oni će poslati radnika tamo. Službenik pozove Birjua i kaže mu da su oni otišli i da ne brine, nijedna sijalica nikad neće zasijati u Bharadvaj kući, sad mu samo treba dodatan novac. Prem, Roli i Simar čuju to. Prem uđe u kancelariju besan. Službenik kaže da on ima Đuvalinu podršku, niko ne može da mu naškodi. Simar kaže Premu da ostavi to, nema koristi od toga. Oni razočarani izlaze. Đuvala dođe tu. Ona: “Vau, to ste vi! Šta vi ovde radite, u elektrodistribuciji? Da li vam treba neka pomoć? Kakav je odgovor? Oni rade kako im ja kažem. Još uvek imate vremena. Napustite kuću. Naći ću vam novu .”
Simar kaže da se oni ne klanjaju pred nepravdom. Roli kaže da će koristiti generatore ali nikad neće odustati. Simar kaže da ih nikad neće pobediti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site