Đanvi se suočava sa Bakti!

Indijske Serije

Simar – 03.06.2014. – Đanvi se suočava sa Bakti!

By  | 
Đanvi se suočava sa Bakti!

Đanvi se suočava sa Bakti!

Prevod: Jeca

Đanvi ispriča Roli i Simar da joj je Bua postavila uslov, da ako ne pobedi na takmičenju, moraće da napusti Anuraga zauvek.
Simar: “Šta?!“
Roli: “Zašto si se složila sa tim?“
Đanvi: “Snajo, šta sam drugo mogla da uradim? To je bio jedini način na koji sam mogla da osvojim njeno srce i želela sam da je impresioniram po svaku cenu.“
Simar: “Ne brini. Stigla si u finale. Bakti je sad tvoj jedini konkurent. Osoba koja postavi izazov sa lošom namerom nikad neće uspeti u svojoj nameri. Ali to nije tvoj slučaj. Bakti se takmiči samo zbog zabave. Ti ćeš biti pobednica tog takmičanja.“
Đanvi je zamišljena. Roli je pita o čemu razmišlja. Đanvi joj kaže da ono što je ona mislila o Bakti je bilo potpuno tačno, ona nije onakva kakvom se prikazuje. Ispriča im za staklo. Roli pita kako se ona (Bakti) usuđuje, kako se usuđuje da je povredi u njenoj kući, pričaće sa njom odmah sad. Đanvi je zaustavi, stvari će se pogorošati ako ona (Roli) išta kaže, a i ona (Đanvi) ne želi da Anurag otkrije (sazna za) Baktino pravo lice, jer on veruje da je ona njegova najbolja prijateljica, on će biti povređen, a i svekrva. Kaže da ne može da se suoči sa njom sad, treba da srede situaciju na njihov način. Simar joj kaže da je u pravu, ali umesto što to čuva u sebi i što se brine, neka ide kod Bakti i neka je pita zašto to radi.
Simar: “Pokaži joj da znaš njeno pravo lice i da će biti najbolje za nju ako prihvati svoje greške, izvini ti se i završi to upravo tu.”
Đanvi kaže Simar da je u pravu, uradiće tako. Ona kaže da sad mora da ide, kući nije nikog obavestila a nije znala da će toliko kasniti. Dodaje da će se Anurag zabrinuti za nju. Roli kaže da će reći Sidu da je odbaci. Đanvi joj zahvali a potom ode. Simar i Roli se mole Bogu da je blagoslovi i da ona pobedi u takmičenju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site