Simar - 05.03.2014. - Simar upoznaje doktora Arora-u sa Sudžatom!

Indijske Serije

Simar – 05.03.2014. – Simar upoznaje doktora Arora-u sa Sudžatom!

By  | 

Simar - 05.03.2014. - Simar upoznaje doktora Arora-u sa Sudžatom!

Simar – 05.03.2014. – Simar upoznaje doktora Arora-u sa Sudžatom!

Roli kaže ako kažemo nešto o Boby Sonia-i ona neće povjerovati. Trebamo pozvati Boby da živi ovdje, i pokazati Sonia-i njeno pravo lice. Prem kaže da, moramo napraviti plan da bi Sonia-i sve pokazali. Sonia ulazi unutra i pita šta se dešava? Roli kaže razgovarali smo o Boby. Ona živi negdje drugo dok smo mi u gradu. Recite joj da dođe kod nas. Sonia kaže uredu nazvat ću je.

Khushi zove Boby i kaže svim Bharadwaj-evima da nedostaješ. Oni žele da se ti vratiš ovamo. Boby kaže ne, ne želim da živim tamo, mrzim njihovu hranu, i sve vrijeme prave dramu oko svega. Sonia kaže o da ti si u Goa-i, u redu nije problem. Ona kaže to je uredu potrebno je da znam sve o njoj. Hvala ti puno za brigu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sujata je zabrinuta za Jhanvi ona izlazi van. Jhanvi pita Arora-u da uđe unutra. On kaže drugi put. Sujata ulazi unutra, i malo je ljuta na Jhanvi. Simar upoznaje Doktora Arora-u Sujata-i. Verma tetka gleda na sve to. On odlazi. Mausi ji kaže Jhanvi je postala sestra, i sada ima puno posla. Verma tetka dolazi i kaže pogledaj te Jhanvi, ona izgleda svježe. Novi posao i novi prijatelji. Sujata kaže kako to misliš? Verma kaže neki mladić je dovezao kući, i u ovo vrijeme, on mora da je njen prijatelj. Simar kaže on je mladi doktor. Verma tetka kaže ali ona treba biti pažljiva, ona je postala udovica rano. Jhanvi kaže sve što znam je da ja ništa loše ne radim. Simar kaže svi ti vjerujemo Jhanvi, i ona zna svoje granice.

Uma kaže Sonia, zašto stojiš tamo, dođi s nama piti čaj. Khushi misli šta da radi. Moram ići do Boby. Simar pita o čemu misliš Sonia? Ona kaže mislila sam o nekom poslu u uredu. Mata ji kaže imali nešto što bi te zanimalo? ona kaže ne, nije hitno. Mata ji kaže uredu ona idi. Simar kaže Uma-i pomoći ću ti oko pravljenja doručka.

Jahnvi sjedi sama u uredu. Arora pita da li je neko opet pričao o nama? Ona kaže ne. Želiš li zdrav doručak? On kaže što da ne. Jhhanvi dijeli svoj doručak sjim.

Khushi je s Boby. Boby se smije i kaže ti si puno uradila za svog muža. Khushi kaže ne šali se samnom. Khsuhi kaže ovo je iritacija na tvoju kožu koja će nestati. Konsultuj se sa dermatologom. Sankal zove Khushi ali ona kaže ja sam negdje vani, ne mogu doći. Khushi kaže Boby želim ostati vani,to je dobro za moju kožu. Boby kaže uredu je, to je dobro dođi samnom.
Oni se kreću kada Roli i Simar dođu tamo. Khushi se krije iza auta. Roli kaže zdravo Boby ti si ovdje, kada si došla iz Goa-e? pođi snama, nedostajala si nam mnogo. Hajde. Oni vode Boby sa sobom. Simar se smiješi.

Gledatćete: Simar,Roli, Sid,i Prem pitaju Boby šta je ona radila? Ona se uplašila i kaže nešto od čega su se svi zgrozili.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site