Verma daje Janvi rezultate ultrazvuka pred svima!

Indijske Serije

Simar – 05.04.2014. – Verma daje Janvi rezultate ultrazvuka pred svima!

By  | 

capture-20140406-115948

Simar – 05.04.2014. – Verma daje Janvi rezultate ultrazvuka pred svima!

Sid kaže svi dobro rade. Roli kaže da, sve je odlično. Shanti i Bua su tamo. Sujata pita gdje je Anurag. Bua ji kaže on je otišao da dovede nekog sa stanice. Doći će ubrzo. Jhanvi je došla. Ona sreće Shanti i Bua. Roli kaže ovdj je jedan Jhanvi čeka. Mausi ji kaže čekanje je gotovo. Svi je zadirkuju. Anurag je došao. On sreće sve. Bua ji pita gdje je ona?
Anurag kaže otišla je da kupi poklon. Bua ji kaže ona se nije promijenila. Djevojka ulazi i kaže ni neću. neko je sa cvijetnim buketom. Ona je sakrila svoje lice. Ona dolazi do Jhanvi i kaže čestitam. Jhanvi kaže hvala. Ona sreće Bhua ji. Njeno ime je Bhagti. Ona kaže pripremala sam se da sretnem posebne ljude. Ovo je vjenčanje mog najboljeg prijatelja. Anurag je predstavlja Jhanvi. Bhagti kaže pomislili smo da se neće vjenčanti, ako ne nađemo nikoga, ali Anurag je tebe, i ja sam jako sretna zbog oboje. Shanti je predstavlja svima. Bhagti kaže tvoj izbor je jako dobar Anurag. Reci mi Jhanvi kako si upoznala Anurag-a? Simar kaže Bhagto trebamo početi s ritualima. Bua ji kaže gdje je tvoja snaha? Sankalp kaže ona nije dobro odmara u svojoj sobi. Bua ji kaže da ona se treba odmarati. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site