Baradvajevi koriste solarnu energiju da bi dobili struju!

Indijske Serije

Simar – 05.05.2014. – Baradvajevi koriste solarnu energiju da bi dobili struju!

By  | 
Simar govori o solarnoj energiji

Simar govori o solarnoj energiji

Staramajka se izvinjava inspektoru u Kušino ime i moli ga da joj progleda kroz prste ovaj put. Kuši se pravda da je samo otišla da popriča sa službenikom. Inspektor odgovori da je Staramajka jako uvažena u tom mestu i zato ovaj put ništa neće preduzeti, ali, neka joj se ne ponovi. Staramajka mu zahvaljuje. Službenik im daje račun za struju koji navodno nisu platili, a zbog čega im je isključena struja. Staramajka je šokirana iznosom duga, kaže da to ne može biti njihov račun. Službenik odgovori da je račun obračunalo odeljenje zaduženo za to i greška nije moguća. Predlaže im da prodaju kuću kako bi podmirili dug. Upozorava ih i da je Đuvala jako opasna i teška žena. Kreće. Roli ga zaustavi i kaže mu da prenese Đuvali da taktike koje koristi da bi njih pritisla još gore će se okrenuti protiv nje. Ni po koju cenu neće napustiti kuću. Službenik odlazi. Kuši se izvinjava Staramajci. Staramajka joj kaže da tradicija te kuće njih odvaja od ostalih i oni ne praktikuju podmićivanje. Simar kaže da će morati nešto drugo da preduzmu povodom struje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uma i Pari su u sobi s decom, hlade se lepezama. Brinu se zbog problema sa strujom. Pari se žali, Uma joj kaže da bude tiša, deca su zaspala. Neko je zove telefonom. Ispostavi se da su joj javili iz emisije “Snaja br.1” da će se sledeća epizoda iste snimati u njihovoj kući. Obe siđu dole da to kažu ostalima. Pari govori Staramajci o pozivu. Roli dobija poziv od Đuvale. Prem joj kaže da uključi spikerfon, što Roli i uradi. Đuvala kaže da još imaju vremena, treba da napuste kuću. Isplatiće se i njoj i njima jer će platiti dvostruko. Neka razmisle samo, biće poniženi kad se otkrije da u njihovoj kući nema struje. Roli joj prkosno odgovori da se neće povući i prihvatiti poraz. Prekida joj vezu. Đuvala ne može da veruje. Simar kaže Pari i Umi da ne brinu, smisliće nešto. Seti se nečega. Mogu stvoriti struju putem solarne energije. Govori im o tome i pokazuje im na laptopu. Pari je pita da li je to lak način. Simar odgovori da nije, ali uspeće. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site