Simar - 06.03.2014. - Janvi spašava pacijenta!

Indijske Serije

Simar – 06.03.2014. – Janvi spašava pacijenta!

By  | 

Simar - 06.03.2014. - Janvi spašava pacijenta!

Simar – 06.03.2014. – Janvi spašava pacijenta!

Jhanvi zove Simar i kaže molim te reci mami da ja trebam biti dio tima za operaciju. Simar kaže razgovarat ću s njom, ali čuvaj se.

Khushi je sretna što njena koža ide na bolje. Voljela bi da Boby može doći kući danas. Ona uzima kremu. I Verma tetka je u trgovini. Ona ugleda Sonia-nino auto, Khushi se vozi okolo.

Simar kaže Sid-u i Prem-u Boby dolazi večeras i da moraju držati oči otvorene, i pokazati pravo lice Sonia-i. Mausi ji je čula samo djelić njihovog razgovora, i kaže zašto razgovaraju o ribi? Simar kaže srela sam Boby danas u trgovini. Ona dolazi na večeru. Ona kaže da će joj se svideti da jedu ribu. Mausi ji kaže nije njena greška, ona je odrasla u Americi. Mausi ji govori Sonia-i da Boby dolazi. Ona kaže da znam. Simar kaže kako? Khushi kaže zvala me.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Doktor Arora diskutuje s timom o slučaju. Sav tim ide van. Jhanvi mu poželi sreću. Ona kaže sva vaša sugestija je poučna. On kaže hvala na komplimentu, i na ostajanju. Ona kaže da će steći iskustvo i kao prijatelj treba da je tu. Mausi ji pita Sujata zašto je tužna? Simar kaže ja sam joj rekla da Jhanvi ostaje do kasno u bolnici. Roli kaže ja sam s njom razgovarala, ona će se brinuti o sebi i imat će slobodan dan sutra. Mata ji kaže ništa nije važnije od zdravlja. Neću podneti ništa protiv nje. Khushi ide dole, i pretvara se da zove Boby. Ona kaže svi tebe čekaju? Ona kaže jao ti imaš bolove u stomaku, nije problem čuvaj se. Ona kaže ona neće biti u mogućnosti da dođe. Mausi ji kaže nazovi je želim s njom razgovarati. Boby ulazi unutra i kaže nije potrebno da me zovete ja sam tu dragi moji. Ona kaže upravo sam te htjela napraviti budalom. Mata ji kaže da sjedne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site