Simar - 06. 03. 2016. - Simar i Roli se ponovo udružuju kako bi zaštitile svoje voljene! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 06. 03. 2016. – Simar i Roli se ponovo udružuju kako bi zaštitile svoje voljene!

By  | 

capture-20160306-190754

Sa druge strane, Madhvi prokomentarise da je Malti uvrnula i testirala umove Simar i Roli svojom magijom. Madhvi je upita da li je sigurna, da je ono sto traze, upravo na mestu gde se sada nalaze. Sughanda/Malti potvrdi. Odjednom, nesto pukne. Malti: “Jesi li cula? Sta pratis?” Roli i Simar se nalaze u hramu. Simar: “Mata Rani, pomozi nam da resimo ovu zagonetku! Moramo da izbavimo nasu Staramajku iz ovoga.” Crveni veo ispadne od nekuda, Simar ga podigne i one su napolju ponovo. Sughanda: “Madhvi, sada nije tako lako zaustaviti ih. Sada, nadam se da nisu stigle do nas. (Obrati se Staramajci.) Pozuri!” Staramajka veli da radi na tome. Malti: “Moramo to da pronadjemo pre nego sto dodju, inace cu ja tebe zakopati u toj rupi!” Staramajka pronalazi neki kovceg. Simar i Roli pokusavaju da provale vrata.
Najava: Staramajka stize kuci. Staramajka: “Zaista sam te povredila, molim te, oprosti mi.” Sughanda misli u sebi: “Poslednje veceri si uradila ono sto sam ja zelela.”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site