Baradvajevi ostaju bez hrane i vode!

Indijske Serije

Simar – 06. i 07.05.2014. – Baradvajevi ostaju bez hrane i vode!

By  | 
Đanvi ne može da se seti pesme

Đanvi ne može da se seti pesme

 

06.05.2014.

Tim iz TV emisije “Snaja br. 1” je kod Baradvajevih, ali opet nestaje struje. Tim kaže Umi i Pari da ne mogu snimati bez struje. Prem i Sid odlaze da provere solarnu ploču. Simar uverava tim da će uskoro dobiti struju. Sid obaveštava Roli da je solarna ploča pala, potrebno je vreme da se namesti. Prem i Sid nameste ploču, nadaju se da će razvedriti. Tim kaže da je snimanje otkazano jer nemaju struje. Simar ih moli da sačekaju još malo. Dolazi Đuvala, a u isto vreme i struja. Ona je šokirana. Naređuje svom čoveku da sazna kako je to moguće. Simar joj otkriva da dobijaju struju pomoću solarne energije. Roli joj kaže da bar sunce ne kontroliše ona. Simar doda da nisu voljni da se predaju. Mano kaže Đuvali i njenim ljudima da treba da odu jer je u toku snimanje za emisiju. Đuvala odlazi. Napolju je sačekaju novinari i pitaju šta misli o solarnoj energiji. Jedan od njenih ljudi kaže da Đuvala želi svetlo za celu zemlju. Simar im kaže da je to sa solarnom energijom postalo moguće upravo zbog Đuvale. Đuvala hvali porodicu Baradvaj pred novinarima. Ona potom uđe u auto i pomisli kako su Baradvajevi jako inteligentni i sad joj je još bitnije da preuzme njihovu kuću. Slomiće ih.
U toku je snimanje TV emisije. Pari i Uma hvale Simar i Roli. Đanvi stoji sama, pa je Roli i Staramajka pitaju zašto je to tako. Ona misli o tome kako se Bakti stara o Anuragu jer je ona zauzeta takmičenjem. Voditelj emisije zove takmičarke i najavljuje da u ovom krugu treba da otpevaju jednu pesmu posvećenu bogu. Jačina aplauza će odrediti pobednicu. Staramajka brine da Đanvi ne zna ni jednu pesmu. Simar pokuša da je podseti na neku pesmu, ali joj članovi tima kažu da joj ne sme pomagati. Bakti je uverena da će Đanvi doživeti poraz. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site