Simar - 07. 03. 2016. - Sid ponižava Roli i nasilno je gurne, pomaže Malti i Madhvi! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 07. 03. 2016. – Sid ponižava Roli i nasilno je gurne, pomaže Malti i Madhvi!

By  | 

capture-20160307-222913

One zacuju nesto, i odluce da provere. Simar pocne traziti u pesku. Madhvi ih posmatra kroz prozor, ona se smeje. Simar prokomentarise da nema nikoga i nicega, pita se sta da rade. Roli govori da je Sid jedini nacin, i ponovi da zna sta ce uraditi. Simar upita gde je nestala Staramajka. Simar se vraca kuci, Sughanda/Malti pokriva Staramajku prekrivacem. Simar: “Teto, vi ovamo?” Sughanda je zamoli da bude tiha. Simar je podseti da ju je zamolila da ostane u sobi, a Sughanda potvrdi da jeste bila tamo. Sughanda/Malti: “Ona (Staramajka je bila u nesvesti u sobi. Pa sam je dovela ovde. Izvini, nisam mogla ostati u sobi, ne mogu gledati Nimo (Nirmalu/Staramajku) u ovom stanju. Sta bi ti uradila da si bila na mom mestu?” Simar: “Trebali biste da odmorite u svojoj sobi.” Malti se slozi, i ode. Roli je u svojoj sobi.
Sid spava, probudi se. Roli ga ponovo upita šta je tražio u Devikinoj kući, želi odgovore i istinu. On joj gurne ruku i pita je da li smatra da on laže. Roli: “Molim te. Postoji jedna stvar koju kriješ.” Sid je pita zašto bi joj se trebao pravdati. Doda da ide. Sid stiže u kupatilo. Staramajka takođe stiže. Ona oslovi Simar, Roli se pita da li je saznala o onome što se dogodilo sinoć. Staramajka se približi Simar, a Simar se udalji. Staramajka: “Simar, načinila sam ti puno nepravde. Povredila sam te. Izvini, žao mi je.” Svi su šokirani. Najava: Roli govori Sidu da joj mora reći istinu. Doda da neće otvoriti vrata. Sid davi Roli rukom, i veli da mu je žena, neka se ne ponaša kao njegov boss – šef.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno