Kushi se pita kako da obavi zadatu misiju!

Indijske Serije

Simar – 07.04.2014. – Kushi se pita kako da obavi zadatu misiju!

By  | 
Jhanvi teraju da igra

Jhanvi teraju da igra

Prevela čitateljka Lejla

Prvi dio

Bhagti kaže hajde da plešemo Jhanvi. Shanti pita kako će ona plesati. Bua ji (Anuragova tetka) kaže zašto ne bi mogla. Idi i pleši Jhanvi. Khushi kaže u sebi, ona će saznati istinu. Jahnvi ide do podijuma, i stidna je. Roli i Simar plešu i Jhanvi pleše pomalo s njima. Khushi kaže i ja ću plesati. Bua ji kaže ti možeš malo plesati. Bua ji zove Sankal-a i kaže pleši s njom, i vodi računa o njoj. Svi plešu oko Jhanvi i Anurag-a.
Tetka Verma kaže zdravo Bua ji. Ona kaže ja uživam mnogo na vjenčanju. Svi su sretni. Ona je trudna ali nije dopustila da mehendi bude dosadan. Simar se pita o čemu to gospođa Verma razgovara s Bua ji. Ona kaže Bua ji dođi na večeru, spremna je. Jhanvi kaže Anurag-u šta će se desiti ako ona sazna? Ona kaže šta će se desiti Anurag? On kaže sve će biti u redu. Ja ću joj reći da smo prijavili vjenčanje. Jahnvi kaže razgovaraj s majkom, ona mora da je nešto smislila. Bhagti dolazi i kaže o čemu razgovarate? Bua ji kaže mora da razgovaraju o poslu. Bhagti kaže kako je divno kad muž i žena rade na istom mjestu. Bua ji kaže Jhanvi će napustiti posao nakon vjenčanja. Anurag kaže ona je glavna sestra, i treba mi na poslu. Raspravljat ćemo o tome kasnije. Bua ji kaže Bhagti će donijeti kurkurmu sutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Drugi dio

Simar dolazi do Jhanvi i kaže ovdje je tvoja haljina za danas. Jhanvi kaže nisam razmišljala o Bua ji, ona misli da ja ne mogu uspeti i da radim i da vodim kuću. Simar kaže ona je malo konzervativna, ali ti ćeš joj dokazati da greši. Sad dođi svi te čekaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site