Đanvi je pobednica takmičenja!

Indijske Serije

Simar – 07.06.2014. – Đanvi je pobednica takmičenja!

By  | 
Shivangi-Sharma - Bakti

Shivangi-Sharma – Bakti

Prevod: Jeca

Oba tima imaju jednake rezultate. Peta runda počinje. Kapil kaže da moraju da nađu među gomilom odeće bluze i dupatte (marame) i da se obuku za 3 minuta. Roli i Bakti prve dođu pa one vode sad.

Doktor proverava Baba-u i kaže Đuvali da ne brine, dao mu je injekciju, spavaće narednih 5 sati.
Baba bunca: „Moja Jhumki…“ (devojka koja je bila ista Roli.)
Đuvala kaže da je pre bilo skriveno ko je odgovoran za ovo stanje njenog sina, a sad će uništiti Roli Bharadwaj. Birju joj javlja da će dovesti živu Roli.
Poslednji zadatak na takmičenju je ples. Đanvi se pita kako će plesati pošto je trudna. Simar je ubeđuje da će plesati i pobediti. Ples počinje, Roli i Bakti prve plešu. Nakon što one završe, na scenu izlaze Đanvi i Simar. Đanvi je prerušena u muškarca i samo stoji i menja izraze lica. U ovom zadatku pobeđuju Simar i Đanvi. Ali, pošto je rezultat izjednačen, biće još jedan zadatak koji će odlučiti pobednika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Birju sa svojim ljudima stiže na mesto. Roli ode da popije vodu. Bakti i Đanvi su pozvane na binu. One trebaju da daju odgovor na pitanje koje 3 stvari treba snaja uraditi da održi porodicu ujedinjenu, a publika će glasati. Prva Bakti odgovara i kaže pravu ljubav, veru u Boga i rad za porodicu. Đanvi odgovara da su za nju to razum, novac i ljubav, a zatim objašnjava da ih učenje čini boljim osobama a obrazovanje ih čini uspešnim, novac je važan za osnovne potrebe, i na kraju, ali ne i najmanje važno, to je ljubav. Svi tapšu. Publika počne sa glasanjem.
Čovek dolazi do Roli i kaže joj da su pronašli novčanik u svlačionici. Ona ode da proveri. Simar ostane da je sačeka. Roli odlazi i pita gde je novčanik. Čovek joj prilazi i stavlja joj maramicu na usta/nos. Ona se onesvesti. Ostali dođu da je odnesu.

Kapil je na bini, sa sabranim glasovima publike. Simar se brine zašto se još uvek Roli nije vratila. Kapil objavljuje da je Đanvi pobednica takmičenja „Snaja broj 1.“ Svi sem Bakti i Bua-e su srećni. Bakti je veoma ljuta. Simar je jako srećna. Đuvalini ljudi izvode Roli. Đanvi je dodeljen ček sa određenom sumom novca i trofej.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site