Simar - 08.03.2014. - Janvi govori Anurag-u da je udovica i trudna!

Indijske Serije

Simar – 08.03.2014. – Janvi govori Anurag-u da je udovica i trudna!

By  | 

Simar - 08.03.2014. - Janvi govori Anurag-u da je udovica i trudna!

Simar – 08.03.2014. – Janvi govori Anurag-u da je udovica i trudna!

Verma tetka kaže ja se još uvijek ne slažem stim. Prijateljstvo prerasta u ljubav. Jhanvi je ljuta i kaže ja kasnim. Ona ulazi u kuću. Verma tetka kaže doktoru Arora-i, jesam li ja bila kriva, za tošto joj se desilo? Ona odlazi.

Mara ji pita gdje je Roli? Simar kaže ona nije dobro. Sid joj je donio lijekove. Karuna počinje pripremati stvari za sutra. Khushi osjeća iritaciju na svojoj koži ponovo. Ona kaže ja neću igrati na holiju. Alergična sam na boje. Sid kaže moraš biti dio zabave. Neki klijenti dolaze da proslave novi početak. Khsuhi je zabrinuta šta da radi. Ona treba Boby-inu pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Verma tetka razgovara o Jahnvi s drugom ženom. Ona kaže Jhanvi dolazi kasno u noć sa svojim kolegom. Nakon što je postala udovica. Simar kaže nema ništa loše u tome biti udovica. Mi joj svi želimo da započne novi život. Zašto ne bi bila sretna? Zar ona nema pravo?Gospođa  kaže da, ima potpuno pravo, ali sa nekim granicama. Simar kaže ko će određivati čije granice? Ti? Svi mi razgovaramo o pravima žena, ali onda ovako reagujemo. Ovo nije prepušteno u našem društvu. Za promjenu trebamo promjeniti naša djela. Sve ste vi žene,samo se stavite na njeno mjesto. Znat ćete kako se treba osjećati. Ona odlazi.

Doktor Arora zove Jhanvi ali ga ona odbija. Sestra dolazi i govori doktoru da je pacijent u kritičnom stanju, molim vas da dođete. Jhanvi danas nije ovdje, ona se osjeća loše. On planira da je posjeti.
Simar dolazi do Jhanvi i pita je zašto nije spremna? Jhanvi kaže danas ne idem nigdje. Simar kaže jeli doktor Anurag mađioničar? Ne znam šta je rekao mami, da ona nije ljuta zbog tvog odlaska u bolnicu. Sad molim te spremi za funkciju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site