Simar - 08.04.2014. - Khushi govori Bua-i da je Janvi trudna!

Indijske Serije

Simar – 08.04.2014. – Khushi govori Bua-i da je Janvi trudna!

By  | 

Simar - 08.04.2014. - Khushi govori Bua-i da je Janvi trudna!

Simar – 08.04.2014. – Khushi govori Bua-i da je Janvi trudna!

Roli kaže da li je ovo bio jedini dan. Ja ću ići s njom. Khushi kaže ne ti moraš ostati ovdje. Karuna kaže idi i spremi se za vjenčanje. Khushi se pita kako da radi to što treba. Roli kaže ovdje nešto snjom nije u redu.

Anurag se sprema. Bua ji i Bhagti dolaze. Bhagti kaže ti izgledaš prelijepo.  Bua ji kaže Bog te blagoslovio sine. Anurag kaže želim ti nešto reći  Bua ji. Shanti kaže idemo Anurag. On kaže ne moram joj nešto reći.  Anurag kaže odlučili smo se na općinsko vjenčanje umesto tradicionalnog.
Khushi kaže na telefon ne mogu doći sad. Molim te daj mi malo vremena, i molim te nemoj ovdje dolaziti.  On prekida poziv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Baraat dolazi, i svi ga očekuju. Baraat dolazi sa svima. Prem i Sid izvode mladoženju iz auta. On se sreće sa svima. Maat ji kaže gdje je Bua ji. Mata ji pita Shanti gdje je Bua ji? Shanti kaže ona je ljuta zbog ideje oko općinskog vjenčanja, i ne želi biti dio toga. Shanti kaže ona će popustiti, ne brinite. Sujata kaže ja sam se uplašila zbog toga kako će venčanje ići bez blagoslova starijih. Bua dođe i kaže da će se stariji moliti sigurno. Ona kaže Anurag, ti ideš na vjenčanje bez mene. Ako si ti sretan, i ja sam. On je grli. Roli kaže drži njegov nos, i uvedi ga. Bhagti kaže moram slikati ovo. Pari kaže on ne može čekati da Jhanvi dođe. Simar dolazi s Jhanvi. Bua ji kaže obje izgledate odlično. Bua ji kaže neka ovo bude početak legalnog vjenčanja. Prem i Sid dovode advokata i Anurag potpiše papire tako i  jhanvi. Svi aplaudiraju.  Bua ji kaže ovo izgleda kao dogovor, samo da se potpišu. Oni stavljaju vjenac jedni drugima.  Neko doalzi i Khushi kaže molim te idi. Ako te neko vidi ubit ćeme.  Roli ugleda da Khushi ide napolje. Khushi kaže zašto ne razumiješ. Ona je u svojoj sobi s tim čovjekom.  Khushi kaže molim te idi. On kaže ja idem. Khushi kaže neko dolazi.  Roli otvara vrata. Čovjek se uspio sakriti.  Roli kaže zašto si došla ovdje. Khushi kaže nisam se osjećala dobro.

Bua ji kaže on mora staviti sindoor na njeno tjeme. Mata ji kaže ovo treba da se uradi. Khushi kaže kako da  izvršim svoj zadatak. Ona ugleda Bua ji samu i ide prema njoj. Ona kaže osjećam se malo umorno.  Čak i ako je jednostavno vjenčanje.  Svi se brinu za mene, a ja se brinem za tebe i Jhanvi. u ovom uvjetu svi su umorni.  Bua ji pita jesi li dobro. Khushi kaže ne nisam mislila ništa. Bua ji kaže zakuni se na svoje dijete i reci daje sve pogrešno.  Khushi kaže obećaj mi da nećeš nikome reći da sam ti rekla ovo. Jhanvi je trudna. Bua ji je šokirana. Khushi kaže da, ovo dijete je s njenog prošlog vjenčanja.

Gledatćete: Bua ji kaže vaša kćerka je trudna, molim vas oprostite nam, ali ostavite ovu djevojku kod vas.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site