Simar - 08.07.2014. - Aditi pronalazi Roli!

Indijske Serije

Simar – 08.07.2014. – Aditi pronalazi Roli!

By  | 

capture-20140712-162949

Simar – 08.07.2014. – Aditi pronalazi Roli!

Simar zove Roli, brine se zašto se ne javlja. Rolin telefon je ostao u sobi (bolničkoj).

Roli se budi, ima jaku glavobolju. Ugleda po sobi onesvešćene ljude. Pokuša da hoda, ali se onesvesti blizu kreveta (u zabranjenoj zoni). Radnici dolaze po Roli ali ne mogu je naći. Sestra dođe i oni joj pokažu da je nestala. Ona kaže da je bila onesvešćena, kako je mogla pobeći. Kaže im da pogledaju ispred. Pita se šta će reći doktoru. Ona izađe odatle.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sestra kaže Kartiku da devojka nije tu. Kartik pita kako je to moguće, da li je pomešala lekove u hranu. Ona odgovara da jeste. On joj kaže da mu donese njen fajl, da li je ona policajac ili agent, tu nešto nije u redu. Ona kaže da neće otići daleko odatle. Kartik pozove nekoga: „Devojka je pobegla iz zabranjene zone. Ne, ne brini, ništa se neće desiti. Samo se nadam da nećemo morati da ponovimo ono što smo uradili pre 2 godine.“

Sid pokuša da se iskrade iz kuće da ode da poseti Roli, ali ne uspe pošto ga Mano i Staramajka ugledaju, pa se vrati u sobu.

Sestra po fajlovima traži Rolin fajl. Neko dođe i udari je šipkom po glavi. To je Aditi. Sestra se onesvesti. Aditi nađe Rolin fajl i izađe iz te sobe sa njim. Ona čuje radnike kako govore da u zabranjenoj zoni imaju druga vrata, sigurno je tamo pobegla. Ona razmišlja da su Roli sigurno odveli u zabranjenu zonu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site